Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
3/2/14
Ρυζάλευρο
Εϊναι λευκό ρύζι που έχει αλεστεί τόσο ώστε να μοιάζει με λευκή πούδρα. Θεωρείται πηκτικό μέσο και χρησιμοποιείται στα αρτοσκευάσματα. Δίνεται και στα μωρά σκέτο ή ανακατεμένο με λιωμένα φρούτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου