Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
20/2/14
Ψάρι αλα Σπετσιώτα
Πρόκειται για ψάρι στο φούρνο, απλά στην Ελλάδα παίρνει την επωνυμία 'αλα Σπετσιώτα". Το ψάρι συνοδεύεται με ντομάτες, σκόρδο, μαϊντανό και σβήνεται με κρασί. Κατόπιν ψήνεται στο φούρνο. Μπορεί να είναι μεγάλο, με λευκό κρέας ή μικρό όπως ο γαύρος.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου