Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
12/4/13
Γούνα
Καπνιστό ψάρι που το έχουν ανοίξει στη μέση και ψήσει κατόπιν στα κάρβουνα.
Κατ' αρχήν έχει "ψηθεί" στον ήλιο - εξ' ού και το όνομά λιόκαυτο - ώστε να χάσει τα υγρά του, μετά πάει στη σχάρα και τέλος σερβίρεται μαζί με ούζο.
Λέγεται και λιόκαυτο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου