Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
12/4/13
Πασπαλάς
Χοιρινό κομμένο σε κομματάκια που σιγοβράζει μέσα στο λίπος του. Οταν μαγειρευτεί μπορεί να συνδυαστεί με άλλα υλικά, π.χ. με ντομάτα και αυγά, με κουκιά, με λαχανικά κλπ.
Κατάγεται απο τη Κέα (Τζιά)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου