Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
3/2/13
Πυτιά
Είδος ενζύμου που εκκρίεται απο το στομάχι φυτοφάγων ζώων που βρίσκονται στο στάδιο του θηλασμού. Αφού την αποξηράνουμε τη χρησιμοποιούμε στη παρασκευή τυριών, γιαουρτιών καθώς και στη πήξη του γάλακτος.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου