Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
3/2/13
Τσατσιπέλι
Είδος πικάντικης, κόκκινης, καυτερής σάλτσας με καταγωγή απο το Πόντο. Αποτελείται απο πολτό ντομάτας, σκόρδο, κόλιανδρο και καυτερή πιπεριά. Συνοδεύει ψητά κρέατα και όσπρια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου