Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
24/1/13
Λουλούμπα
Είδος σοκολατένιου κοκτέιλ με βάση το κακάο. Παρασκευάζεται με γάλα, σκόνη κακάο, λίγη ποσότητα ρούμι ή λικέρ "καλούα" (βλέπε ορισμό).
Σερβίρεται είτε ζεστή ή με πάγο και πίνεται με το καλαμάκι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου