100 γραμμάρια υψηλής ποιότητας σοκολάτας περιέχουν θρεπτικές ουσίες, ιχνοστοιχεία, βιταμίνες και μακροστοιχεία. Αναλυτικά :
Η σοκολάτα γάλακτος περιέχει 7.6 γρ, πρωτεϊνες, 32.3 γρ λιπίδια, 57.0 γρ υδατάνθρακες, 0.3γρ λεκιθίνη,
0.2 γρ. θεοβρωμίνη, 220 mg ασβέστιο, 50 mg μαγνήσιο, 210 mg φωσφόρο,
0.8
mg σίδηρο, 0.4 mg χαλκό, 90 meg βιταμίνη Α, 0.1meg βιταμίνη Β1, 0.3
meg βιταμίνη Β2, 3.0 meg βιταμίνη C, 1.8 meg βιταμίνη D, 1.2 meg βιταμίνη
Ε, 2300 kilojoules (kj) και 550 θερμίδες (kcal).
Η λευκή σοκολάτα περιέχει 7.5 γρ, πρωτεϊνες, 37.0 γρ λιπίδια, 52.0 γρ υδατάνθρακες, 0.3γρ λεκιθίνη,
0 γρ. θεοβρωμίνη, 250 mg ασβέστιο, 30 mg μαγνήσιο, 200 mg φωσφόρο, ίχνη σιδήρου, ίχνη χαλκού, 66 meg βιταμίνη Α, 0.1 meg βιταμίνη Β1, 0.4
meg βιταμίνη Β2, 3.0 meg βιταμίνη C, 0.4 meg βιταμίνη D, ίχνη βιταμίνης
Ε, 2380 kilojoules (kj) και 570 θερμίδες (kcal).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου