Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
18/1/13
Ψαλίδι κουζίνας
Εργαλείο που αντικαθιστά το μαχαίρι σε πολλές χρήσεις στη κουζίνα. Με αυτό κόβουμε ολόκληρα κομμάτια κρέατος, κυρίως κοτόπουλο, φιλέτα, ψάρια σε μπουκιές χωρίς δικό μας τραυματισμό. Κόβουμε ζύμη, φύλλο κρούστας, διάφορα λαχανικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου