Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
9/12/12
Μπάτης
Είδος εργαλείου κουζίνας. Με αυτό χτυπάμε κομμάτια κρέατος για ν' απλώσουν και να μαλακώσουν. Εχει συνήθως μία στρογγυλή επίπεδη βάση και μακριά λαβή. Μπορεί να είναι ξύλινο ή μεταλλικό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου