Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
5/12/12
Μαγείρεμα
Ορος που σημαίνει προετοιμασία φαγητού με τη χρήση θερμότητας. Μπορεί να γίνει και με τη χρήση χημικών αντιδράσεων στις οποίες δεν συμμετέχει η θερμότητα, όπως η χρήση όξινων ουσιών π.χ. για τη δημιουργία παστών.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου