Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
5/12/12
Μιζ αν πλάς
Ορος που σημαίνει "τοποθετώ στη θέση τους". Αναφέρεται στη διαδικασία που είναι απαραίτητη για τη προετοιμασία ενός πιάτου ή ολόκληρου του μενού στη κουζίνα. Ο όρος αυτός δημιουργήθηκε απο την εποχή του "Εσκοφιέ" (βλέπε ορισμό).
Mise en place
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου