Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
13/11/12
Κυδωνάτες
Ορος που αναφέρεται στις πατάτες και στο τρόπο κοπής τους. Κόβονται κατά μήκος του βολβού, σε φέτες. Οι φέτες πρέπει να έχουν σχήμα βαρκούλας και να μοιάζουν με τις φέτες του κυδωνιού. Μαγειρεύονται με φαγητά κατσαρόλας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου