Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
13/11/12
Καρνίτας
Λεπτές, τραγανές φέτες χοιρινού που σιγοψήνονται μαζί με μυρωδικά και μπαχαρικά. Οταν γίνουν σωτάρονται σε λαρδί ώστε να καραμελώσουν Σερβίρονται μόνες τους ή σαν γέμιση για "τάκος"(βλέπε ορισμό) ή "μπουρίτος"(βλέπε ορισμό).
Carnitas
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου