Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
29/11/12
Ανακατεργασμένο τυρί
Πρόκειται για τυριά που ενώ είναι σχεδόν έτοιμα, ξανα-επεξεργάζονται. Το τελικό αποτέλεσμα δίδει τυριά με ακαθόριστο σχήμα και πηκτική μάζα, πολτοποιημένα σε μορφή αλοιφής. Ενα τέτοιο τυρί είναι η Κοπανιστή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου