Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
10/11/12
Καχέτα
Γλυκό σιρόπι απο κατσικίσιο γάλα και ζάχαρη. Συχνά το ανακατεύουν με αγελαδινό γάλα ή χυμούς φρούτων. Περιχύνουν με αυτό γλυκά, ψωμιά, κρέπες και παγωτά.
Κατάγεται απο το Μεξικό.
Cajeta
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου