Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
9/10/12
Ελιές χαρακτές
Ελιές που συλλέγονται όταν είναι λίγο άγουρες, όταν έχουν πρασινόμαυρο χρώμα. Με ένα μαχαίρι χαράζονται κάθετα και μπαίνουν στο νερό ώστε να ξεπικρίσουν. Το νερό αλλάζει συνεχώς. Μετά διατηρούνται στην άλμη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου