Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
4/10/12
Ελιές χτυπητές
Ελιές που συλλέγονται όταν είναι άγουρες (πράσινες). Τις χτυπάνε με πέτρα ή γουδοχέρι ώστε να ανοίξουν. Στη συνέχεια τις ξεπικρίζουν σε νερό που αλλάζετε συνεχώς και μετά τις διατηρούν σε άλμη.Λέγονται και τσακιστές
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου