Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
9/10/12
Νερολιές
Ωριμες ελιές που ακόμη δεν έπεσαν απο τα δένρα. Αυτές παραμένουν ολόκληρες χωρίς να χαράζονται ή να τσακίζονται. Τις βάζουν για 2 μήνες στην άλμη χωρίς ν' αλλάζουν το νερό. Μετά πάνε στη κατανάλωση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου