Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
20/10/12
Ενταμάμε
Πράσινα φασολάκια σόγιας που μαγειρεύονται στον ατμό με το περίβλημά τους. Συχνά τα βουτάνε στο χοντρό αλάτι πρίν τα ψήσουν. Σερβίρονται στην αρχή του γεύματος.Τρώγονται κυρίως στην Ιαπωνία.
Edamame
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου