Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
19/10/12
Εντσιλάδας
Λεπτές πίτες απο καλαμπόκι, Μεξικάνικης καταγωγής. Σερβίρονται γεμιστές με διάφορα υλικά, κρέας, κοτόπουλο, φασόλια, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά και τυρί. Περιχύνονται με καυτερή κόκκινη σάλτσα και ψήνονται στο φούρνο.
Enchiladas
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου