Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
14/10/12
Γαλεόπιτα
Παραδοσιακό φαγητό Δωδεκανήσου. Διάφορα μικρά ψάρια και αθερίνες μπαίνουν σε χυλό απο αλεύρι, αυγά, κρεμμύδια και τηγανίζονται σε σχήμα τηγανίτας.
Λέγεται και αθερινόπιτα. Κατάγεται απο τη Σύμη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου