Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
24/9/12
Μαλακό τυρί
Τα τυριά αυτά δεν έχουν εξωτερικό σκληρό περίβλημα. Η μάζα τους είναι μαλακιά, έχουν σχήμα κώνου ή μικρού κομματιού και μικρή διάρκεια ζωής. Ενα τέτοιο τυρί είναι το Χλωρό Σαντορίνης
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου