Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
26/9/12
Πώς καθαρίζουμε το χταπόδι
Γυρίζουμε το χταπόδι ανάποδα. Εκεί που ενώνονται τα πλοκάμια είναι το στόμα του, ένα μαύρο ράμφος σκληρό σαν εκείνο του παπαγάλου. Με ένα μαχαίρι αφαιρούμε το στόμα, καθαρίζουμε τη κουκούλα απο τις βλέννες-έντερα του εσωτερικού της και τη πλένουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου