26/9/12

Πώς σερβίρεται το χαβιάρι

Παίρνουμε ένα μεγάλο μπώλ και το γεμίζουμε θρυμματισμένο πάγο. Μέσα σε αυτό το μπώλ βάζουμε ένα αρκετά μικρότερο μέσα στο οποίο τοποθετούμε το χαβιάρι. Βάζουμε τη σύνθεση αυτή στο τραπέζι και τοποθετούμε γύρω της σε πιατάκια διάφορα ψιλοκομμένα λαχανικά, όπως κρεμμύδια, θρυμματισμένα αυγά σφιχτά, φέτες λεμονιού, βουτυρωμένα ψωμάκια. Το χαβιάρι σερβίρεται με ένα μικρό κουταλάκι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου