Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
29/9/12
Τυριά άλμης
Τυριά που διατηρούνται σε δοχεία ή ξύλινα βαρέλια μέσα σε άλμη (μίγμα νερού και αλατιού). Ενα τέτοιο τυρί είναι η Φέτα.
Η άλμη λέγεται σαλαμούρα ή γάρος σε μερικές περιοχές της Ελλάδος
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου