Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
26/9/12
Πώς διαλέγουμε αμπελόφυλλα
Την άνοιξη μαζεύουμε φύλλα απο τις κληματαριές για να τυλίξουμε ντολμαδάκια και σαρμαδάκια. Παίρνουμε τα φύλλα εκείνα που έχουν έντονο χρώμα χωρίς καθόλου στίγματα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου