Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
20/9/12
Ασπρισμα
Ορος που αφορά κυρίως τα αμύγδαλα. Για να βγεί η φλούδα τους τα ρίχνουμε σε βραστό νερό για λίγα λεπτά και μετά στο κρύο. Οι φλούδες φεύγουν άνετα άμα τις τρίψουμε με τα δάχτυλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου