Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
12/7/12
Πετάλι
Ο όρος "πετάλι" σημαίνει ότι έχουμε ένα Κέφαλο (βλέπε ορισμό) που τον έχουν ανοίξει στη μέση, ή τον έχουν φιλετάρει. Τον αλατίζουν με χοντρό αλάτι και τον ψήνουν στα κάρβουνα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου