Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
22/7/12
Λεμονοπίπερο
Μείγμα πιπεριού με φρεσκοαλεσμένη και αποξηραμένη φλούδα λεμονιού. Χρησιμοποιείται σε πιάτα με κρέας, πουλερικά, ψάρια. Σε συνδυασμό με ρίγανη, σκόρδο, σινάπι μετατρέπει το πιάτο σε λεμονάτο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου