Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
22/7/12
Κανελλάδα
Είδος αναψυκτικού απο κανέλλα. Παρασκευάζεται απο απόσταγμα κανέλας, αρμπαρόριζα, ξυλαράκια κανέλλας, ζάχαρη. Σερβίρεται με κρύο νερό και πάγο. Κατάγεται απο τη Νίσυρο. Πίνεται στη Κώ, στη Κρήτη και σε όλες τις Κυκλάδες
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου