Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
28/4/12
Cuba libre
Είδος κοκτέηλ που αποτελείται απο λευκό ρούμι, ανακατεμένο με κόκα κόλα και γαρνιρισμένο με μοσχολέμονο. Η συνταγή είναι ένα μέρος ρούμι, 2 μέρη σόδα και το υπόλοιπο κόκα κόλα.
Κουμπα λίμπρε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου