Αποτελεί βασικό συστατικό για πολλά πιάτα των τροπικών , όλης της ΝΑ Ασίας, καθώς και των νησιών του Νότιου Ειρηνικού και Βραζιλίας. Το γάλα καρύδας είναι ένα απο τα συστατικά για τη δημιουργία του "κάρυ"(βλέπε ορισμό). Ανακατεμένο με πάστα ρυζιού δημιουργεί ένα απο τα πιο βασικά πιάτα της Ινδονησίας, ενώ στη Βραζιλία το βάζουν σε μαγειρευτά πιάτα με θαλασσινά. Επειδή κόβει εύκολα χρειάζεται συνεχές ανακάτεμα. Δένει όμορφα με πράσινο κάρι και τσίλι.
Coconut milk
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου