Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
6/4/12
Γλουταμινικό νάτριο
Βελτιωτικό γεύσης με τον αριθμό Ε621 . Παρασκευάζεται απο σιτάρι και παντζάρι. Οι κινέζοι το χρησιμοποιούν πολύ στη μαγειρική τους.
Λέγεται και Κινέζικο αλάτι
Glutamic acid
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου