Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
6/4/12
Βασιλικέλαιο
Λάδι το οποίο εξάγεται απο τον "βασιλικό" (βλέπε ορισμό). Είναι ένα αιθέριο έλαιο που χρησιμοποιείται απο τη βιομηχανία τροφίμων για τον αρωματισμό αλλαντικών (κυρίως λουκάνικων), αρτοσκευασμάτων και ποτών.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου