Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
21/4/12
Αφρίτης
Το χοντρό αλάτι που συγκεντρώνεται στις γούβες των βράχων ή στις χαράδρες των πλαγιών. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αυτό το αλάτι συλλέγεται και χρησιμοποιείται στη κουζίνα, για το πάστωμα τροφίμων.
Κατάγεται απο τη Φολέγανδρο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου