Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
11/3/12
Σεμολίνα
Φυσικό λευκό αλεύρι. Προέρχεται απο το άλεσμα της καρδιάς του καρπού του σκληρού σιταριού. Εχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε πρωτεϊνες και μικρότερη σε άμυλο. Χρησιμοποιείται και για τη παρασκευή ζυμαρικών.
Λέγεται και αλεύρι απο σκληρό σιτάρι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου