Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
11/3/12
Κουτσιντάτι
Γεμιστά κουλουράκια με μείγμα απο σταφίδες, ξερά σύκα, κουκουνάρια, αμύγδαλα, καρύδια, ξύσμα εσπεριδοειδών, γαρίφαλα και πιπέρι.
Καταγωγή απο τη Σικελία
Cuccidati
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου