Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
20/3/12
Μελιτίνια
Είδος γλυκών απο τη Σαντορίνη. Παρασκευάζονται με ανάλατη μυζύθρα ανακατεμένη με γιαούρτι και άρωμα μαστίχας. Η ζύμη διακοσμείτε με ανάγλυφα σχέδια.
Προσφέρονται σε γάμους, σε βαπτίσεις, κυρίως δε τη περίοδο του Πάσχα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου