Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
6/2/12
Sauce Charcutiere
Είδος σάλτσας που παρασκευάζεται με άσπρο κρασί, μουστάρδα, αγγουράκια τουρσί, κρεμμύδια και τους χυμούς που περισσεύουν απο το "σωτάρισμα"(βλέπε ορισμό) του χοιρινού. Ταιριάζει με τ' αντίστοιχα πιάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου