Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
2/2/12
Butterfly
Είναι μία τεχνική κοπής φιλέτων όπου αυτά "ανοίγονται" με κάποιο κοφτερό μαχαίρι, όχι μέχρι κάτω, έτσι ώστε να μοιάζουν με φτερά πεταλούδας. Τα φιλέτα μπορεί να είναι απο κρέας, κοτόπουλο ή και απο ψάρια
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου