Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
3/2/12
Μούς σοκολά
Είδος επιδορπίου που αποτελείται απο ελαφριά και αφρώδη "μούς"(βλέπε ορισμό) που παρασκευάζεται απο αυγά και γάλα. Οταν ρίξουμε μέσα και σοκολάτα ή κακάο και τη χτυπήσουμε στο μίξερ γίνεται η Μούς σοκολά.
Chocolate mousse, Mousse au chocolat
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου