Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
14/2/12
Καφές λάττε
Είδος καφέ με γάλα. Παρασκευάζεται με καφέ "εσπρέσσο" (βλέπε ορισμό) και ζεστό αγελαδινό γάλα ή γάλα σόγιας. Στην Ιταλία σερβίρεται στο "πρόγευμα"(βλέπε ορισμό).
Caffelatte, cafe au lait
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου