Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
17/2/12
Καλούα
Είδος μεξικάνικου λικέρ με γεύση καφέ. Αποτελείται απο ρούμι, σιρόπι καλαμποκιού, βανίλια, ζάχαρη και καφέ Arabica. Είναι βαρύ και γλυκό συνάμα με περιεκτικότητα 20% οινοπνεύματος.
Πίνεται σκέτο, με πάγο, σαν προσθήκη σε παγωτά, κοκτέιλς, κεϊκ.
Kahlua
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου