Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
17/2/12
Ντραμπούι
Είδος σκωτζέζικου λικέρ που αποτελείται απο βότανα, μέλι, μπαχαρικά και πεπαλαιωμένο ουϊσκι. Πίνεται σκέτο, με πάγο ή αποτελεί κύριο συστατικό σε πολλά κοκτέηλς.
Drambuie
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου