Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
8/2/12
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Μείγμα απο σκληρό και μαλακό αλεύρι σταριού που χρησιμοποιείται στην αρτοποιεία και ζαχαροπλαστική. Εχει λιγώτερη ποσότητα πρωτεϊνης με ποσοστό 9-12%.
All purpose flour, Plain flour
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου