Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
29/2/12
Γκρανόλα
Είδος δημητριακών ολικής αλέσεως που καταναλώνονται κατά τη διάρκεια του "προγεύματος" (βλέπε ορισμό) μαζί με γάλα, μέλι ή και ζάχαρη. Περιέχουν ξερά φρούτα, βρώμη και ξηρούς καρπούς.
Granola
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου