Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
15/2/12
Χοσάφ
Είδος κομπόστας απο διάφορα ξερά φρούτα. Τα φρούτα μουσκεύονται για να μαλακώσουν και κατόπιν βράζονται με ζάχαρη. Παλαιότερα την έτρωγαν και επάνω στο ψωμί.
Ποντιακής καταγωγής
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου