Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
15/2/12
Κατημέρι
Είδος στριφτής τηγανιτής τυρόπιτας με γέμιση μυτζήθρας. Περιχύνεται με μέλι και κανέλλα και σερβίρεται. Οι κάτοικοι της Μικράς Ασίας εφτιαχναν κατημέρι με πετιμέζι σαν γλυκό, ενώ το αλμυρό περιείχε γέμιση απο κολοκύθα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου