Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
8/2/12
Αλεύρι ολικής αλέσεως
Αλεύρι που περιέχει όλο το σπόρο του σιταριού μαζί με το πίτουρο. Χρησιμοποιείται για τη παρασκευή ψωμιού, η διαδικασία όμως, διαρκεί περισσότερο. Επίσης χρησιμοποιείται για μπισκότα τύπου κράκερς.
Wholemeal flour, Graham flour
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου